Onze projecten: Het ZomerDoeBoek

“Alleen kun je niets, je moet het samen doen.” Wijze woorden van Johan Cruijff, die zowel op het voetbalveld als in het bedrijfsleven vaak waar blijken.

Elf ledenverenigingen, die enkele keren per jaar bij ons samenkomen voor strategische sessies, bundelden tijdens dit project hun krachten. Hun vraag was even simpel als complex: we willen ‘iets’ produceren voor de leden van alle verenigingen. In totaal bijna een half miljoen. Met een samenwerking tussen de verenigingen konden we immers een nog grotere impact maken voor de leden. Het resultaat? Het allereerste ZomerDoeBoek.

Door het coronavirus ziet deze zomer er voor iedereen anders uit dan normaal. Bovendien nemen angst en onderzekerheid toe, dat merken de ledenvereniging in het bijzonder onder hun eigen leden. Reden te meer om hen iets aan te bieden om bij weg te dromen en te doen. Een ZomerDoeBoek, met verhalen, puzzels, interviews, mooie foto’s en nostalgische reportages was het resultaat. We maakten in zes weken werd een 136-pagina tellend magazine opgeleverd. Op de eerste dag van deze zomer viel bij bijna een half miljoen huishoudens het ZomerDoeBoek op de mat. Via deze website kun je het boek bekijken en verzamelen we de reacties van leden. Daarnaast werken we aan de uitbreiding van het ledenbestand van de verenigingen. 

De samenwerking smaakt naar meer. Immers zou een WinterDoeBoek minstens zo passend zijn! Daarnaast maken we ook meer regelmatig magazines, zoals voor ANBO. Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Of wil je jouw merk onder de aandacht brengen via een advertorial of branded content? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen!

Je leest hier meer over onze projecten.

DEEL.

Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on facebook

vijftigplussers jouw kant op bewegen?

Waarom Bureauvijftig?

Leer je doelgroep kennen als geen ander

Ruim 15 jaar marktleider in de 50-plusmarkt

Full service: insights, strategie en campagnes

Wij kijken anders naar ouder worden

Toegang tot het Nationale 50Plus Panel en het Vriendenpanel van Bureauvijftig

Scroll naar top Scroll naar top