fbpx

Onze missie

Nederland de beste plek ter wereld maken om oud te worden én te zijn.

Onze missie

Al ruim 15 jaar zijn wij hét strategiebureau dat anders kijkt naar ouderen en ouder worden. We kijken verder dan leeftijd en geloven in de diversiteit van de grote en groeiende groep 50-plussers in Nederland en Vlaanderen. Dankzij ons Nationale 50Plus Panel en het Vriendenpanel van Bureauvijftig kunnen we horen, zien en begrijpen wat er speelt. Deze inzichten vormen de basis voor de strategieën en campagnes die we creëren.

Onze visie

ANDERS KIJKEN NAAR OUDER WORDEN. DAARDOOR ZIEN WE MEER.

Onze visie

WELKE GERANIUMS?

De tijd dat 50-plussers voornamelijk ‘achter de geraniums zaten’ is voorgoed voorbij. Als die tijd al ooit bestaan heeft trouwens. Over het algemeen is de 50-plusser van vandaag actief, ondernemend, zelfbewust, staat volop in het leven en voelt zich gelukkiger dan eerdere generaties.

Ook is deze groep buitengewoon koopkrachtig; ze bezit maar liefst 80% van het totale Nederlandse vermogen. Daarnaast zijn 50-plussers niet bang om al dat geld uit te geven. Ruim de helft van de consumptieve bestedingen wordt gedaan door 50-plussers.

Onze kennis over deze kansrijke doelgroep delen we graag met jou. 
Benieuwd hoe?

DESKUNDIG.

Al 15 jaar lang is de nieuwe generatie ouderen onze obsessie. Wat houdt ze bezig, hoe staan ze in het leven, waar dromen ze over en waar liggen ze wakker van? Onze doelgroepexperts, projectenbazen en strategen zetten samen met onze ‘vakidioten’ deze kennis elke dag in om onze opdrachtgevers te helpen hun weg te vinden in deze zeer diverse doelgroep, die inmiddels ruim de helft van de Nederlandse bevolking omvat.

VINDINGRIJK.

Wij zoeken altijd de meest efficiënte én creatieve weg om onze doelen te bereiken. We laten ons hierin door niets tegenhouden. Obstakels ruimen we uit de weg of omzeilen we. We durven buiten de lijntjes te kleuren en geloven niet zo in gebaande paden. Kan niet? Bestaat niet. 

INITIATIEFRIJK.

We lopen voor de troepen uit, nemen initiatief, tonen lef en komen met treffende oplossingen. Brengen de wereld van jouw merk samen met die van je publiek. Slaan bruggen tussen data en praktijk. Verbinden verschillende partijen in ons netwerk om tot het beste resultaat te komen. En als we een écht goed idee zien, zijn we niet bang om zelf ook onze nek uit te steken. We wachten niet af. We gáán! 

Scroll naar boven
Scroll naar boven