fbpx

Ons aanbod.

Klaar om de kansen rondom vergrijzing te verzilveren? Daar helpen we je graag mee! Om je een idee te geven van de mogelijkheden, zetten we onze diensten voor jou op een rij.

Het voordeel van al ruim 15 jaar lang onderzoek doen naar de wensen en behoeften van de 50-plus consument? Dat we jou razendsnel van waardevolle inzichten kunnen voorzien. We pluizen onze kennisbank uit en geven jou doelgericht verdieping op een aantal thema’s.

Als je durft te kiezen voor jouw doelgroep, kiezen ze jou. Met de gedegen kennisvoorsprong kom je te weten wat er leeft onder jouw doelgroep. We doen kwantitatief onderzoek in ons Nationale 50Plus Panel. Altijd representatief voor de Nederlandse 50-plussers.

Haarscherp in beeld wie jouw doelgroep is, dankzij persona’s. Met de doelgroep in beeld krijg je data uit een deep dive en kwantitatief onderzoek, net als bij aanbod 1 en 2, aangevuld met een passend segmentatiemodel en persona’s. Dit geeft je handvatten om de (communicatie)strategie écht op jouw doelgroep af te stemmen.

Van onderzoek naar campagneconcept. We zetten alle stappen die nodig zijn om jouw doelgroep te begrijpen én bereiken. We werken een concept uit en maken een voorstel voor een mediaplan. Alles wat je nodig hebt om straks een campagne op te baseren. We helpen je graag verder met het uitrollen ervan.

1.
SNEL
INZICHT

2.
GEDEGEN
KENNISVOORSPRONG

3.
DE DOELGROEP
IN BEELD

4.
SAMEN NAAR
SUCCESVOL BEREIKEN

Kick-off
Deep dive
Kwantitatief onderzoek
Segmentatiemodel
Ontwikkelen van persona’s
Creatieve brainstormsessie 
Ontwikkelen van creatieve concepten

€ 7.840

€16.800

€20.160

€27.640 - 31.000

afhankelijk van het aantal concepten

Start-up?

Start-up, scale-up of gevestigde naam. Wij geloven dat, ongeacht de grootte van je bedrijf, iedereen toegang moet hebben tot kennis en kunde om 50-plussers beter te begrijpen en bereiken. Zodat we van Nederland samen de beste plek maken om oud te worden én zijn. Daarom hebben we een speciaal aanbod voor start-ups. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

MAATWERK?

Liever van de gebaande paden? Of heb je al een reclamebureau in de arm? We denken graag met je mee over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op om verder te praten.

AAN DE SLAG?
nEEM CONTACT OP:

FLORIS VENNEMAN

Doelgroepexpert & Co-founder

Zij gingen jou voor.

DIT DOEN WE MET.

Scroll naar boven
Scroll naar boven