fbpx

Onze aanpak.

Kennis over de nieuwe generatie ouderen vertaald naar een effectieve strategie en doeltreffende communicatie.

Waarom Bureauvijftig?

Leer jouw doelgroep kennen als geen ander

Ruim 15 jaar marktleider in de 50-plusmarkt

Full service: insights, strategie en campagnes

Wij kijken anders naar ouder worden

Toegang tot het Nationale 50plus Panel en het Vriendenpanel van Bureauvijftig

Kennismaken.

Voordat we aan de slag gaan, maken we graag kennis met jou, je organisatie en jullie uitdagingen. We beginnen met drie keer dezelfde vraag: ‘Waarom?’ Waarom we dat doen? En waarom drie keer? Dat leggen we je graag uit als we elkaar ontmoeten.

1

Begrijpen

onderzoek en insights

De doelgroep écht begrijpen is bij ons altijd de basis. Inzichten in de wensen en behoeften van 50-plussers halen we op in ons eigen 6000-koppige Nationale 50Plus Panel en het Vriendenpanel van Bureauvijftig. We praten mét de doelgroep in plaats van over hen. We ondersteunen de data uit ons kwantitatief onderzoek met drijfveren die we naar boven halen via kwalitatief onderzoek. Van Deep Dive in onze kennisbank tot ‘thermometeronderzoek’ over een specifiek thema, en van focusgroep tot wijkscan. Alles om je publiek écht te begrijpen.

Onze aanpak - begrijpen
2
Onze aanpak - strategie

Strategie

RICHTING GEVEN EN STRATEGIE-ONTWIKKELING

Afhankelijk van jouw uitdaging maken we fundamentele strategische keuzes over de beste koers om je publiek te bereiken. Zodat jij dankzij onze kennisvoorsprong een voorsprong op de concurrentie kunt realiseren. Dat doen we op verschillende manieren. Van inspirerende merkpositionering en een prikkelende missie en visie, tot een helder segmentatiemodel en customer journey. 

3

Bereiken

DE DOELGROEP IN BEWEGING BRENGEN

Zodra we weten wat jouw publiek beweegt en hoe we ze bereiken, kunnen we helpen ze te raken en in beweging te krijgen. Klanten, donateurs, leden, fans of ambassadeurs van ze maken. Dat kunnen wij als geen ander, dankzij ons ijzersterke netwerk van bureaus en specialisten. Van inspirerende marketing- en communicatiestrategie tot slimme contentmarketing en campagnes. Wij hebben de kennis, de creativiteit én de kanalen om elke campagne het onderste uit de kan te halen. 

Onze aanpak - bereiken

Zin om aan de slag te gaan?

Wij ook! Om je een idee te geven hóe we je kunnen helpen bij het begrijpen en bereiken van 50-plussers, hebben we onze diensten in klare taal voor je beschreven.

Direct iemand spreken?

judith de bie

Bureaudirecteur

Zij gingen jou voor.

Google
Koninklijke Inretail

Dit DOEN we met.

Scroll naar boven
Scroll naar boven