fbpx

Monuta - merkstrategie

VRAAG.

Kunnen jullie ons helpen bij het ondersteunen en ontwikkelen van een digitale B2C propositie die ouderen helpt langer regie over hun eigen leven te houden?

Expertise.

AANPAK.

Monuta vroeg ons, om samen met hen, een nieuwe propositie te ontwikkelen voor hun innovatietak: Monuta Ontzorgt. We plozen al onze onderzoeken uit op zoek naar bepalende inzichten. Inzichten om een segmentatiemodel, persona en MVP’s te ontwikkelen. Dit resulteerde in een advies en ontwerp van het online platform ViefVief.nl inspireert, verbindt en faciliteert ouderen om zelf de regie over en grip op hun leven te houden. Want: wie regie over het eigen leven heeft, is gelukkiger en gezonder.

We startten een langlopende campagne in samenwerking met onze ‘vakidioten‘ van Soul Kitchen. Om ouderen te inspireren met waardevolle en positieve content. Ervaringsverhalen en tips van ouderen die ándere ouderen kunnen inspireren en motiveren. De komende maanden worden experimenten uitgevoerd om nog meer ouderen te helpen regie te behouden over hun leven. 

 

Bekijk het platform vief

Resultaten.

0
Herkenbare en frisse huisstijl voor VIEF
+ 0
Persoonlijke verhalen opgehaald van ouderen die hun leven oppakken na regieverlies
0
Unieke website bezoekers in de eerste maand na livegang

Vijftigplussers ook
jouw kant op bewegen?

WAAROM BUREAUVIJFTIG?

Leer je doelgroep kennen als geen ander

Al 15 jaar marktleider in de 50-plus markt

Full service: insights, strategie en campagnes

Wij kijken anders naar ouder worden

Toegang tot het Nationale 50Plus Panel en het Vriendenpanel van Bureauvijftig

Scroll naar top
Scroll naar top