fbpx

Driezorg en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht - merkstrategie

VRAAG.

Kunnen jullie ons helpen met het ontwikkelen van een gezamenlijke strategie en de ontwikkeling van een nieuw merk voor onze fusie-organisatie?

Expertise.

AANPAK.

Voor de fusie-organisatie Driezorg en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht ontwikkelden we missie, visie, positionering, bijbehorende merkstrategie, templates en een magazine. De twee ouderenzorgorganisaties uit Zwolle gaan door onder de naam: Vereen. Met als missie: ouder worden op eigen wijze. Samen gaan zij verder om van regio Zwolle dé regio te maken om goed oud te worden op eigen wijze

Een aantal jaar geleden stapten we al aan boord. We begonnen met het begeleiden van het strategietraject met de bestuurders en stakeholders. Vanuit de missie en visie bedachten we passende namen die we hebben getest onder de bewoners in de regio Zwolle. Uit dat onderzoek is de uiteindelijke naam gekozen en zo is het nieuwe merk geboren. Het nieuwe merkverhaal in beeld én taal, hebben we vastgelegd in een praktisch en concreet brandbook. 

Een van de uitwerkingen van de campagne was een magazine. We ontwikkelden samen een human interest magazine voor cliënten, medewerkers, vrijwilligers, naasten en stakeholders. 

De klant aan het woord.

“De expertise van Bureauvijftig en hun ledenpanel zijn heel waardevol geweest bij de ontwikkeling van de strategie en het nieuwe merk Vereen. De inhoudelijke kennis in combinatie met het hands-on projectmanagement maakte dat we slagvaardig te werk zijn gegaan. Creëren en realiseren gingen daardoor hand in hand. Wij zijn heel trots op het eindresultaat.”

Resultaten.

Strategisch-document
0
Ontwikkeling merkidentiteit
0
Templates voor communicatiemiddelen
0

Laten we kennismaken

Maak kennis met ons team: Floris Venneman

Floris venneman

Maak kennis met ons team: Anne Hezemans

Anne Hezemans

Waarom Bureauvijftig?

Leer je doelgroep kennen als geen ander

Ruim 15 jaar marktleider in de 50-plusmarkt

Full service: insights, strategie en campagnes

Wij kijken anders naar ouder worden

Toegang tot het Nationale 50Plus Panel en het Vriendenpanel van Bureauvijftig
Scroll naar boven

Benieuwd wat de nieuwe generatie ouderen typeert?

Scroll naar boven