fbpx

Innovatie: Hulpmiddelenvinder.nl zorgt voor transparantie in de hulpmiddelenmarkt.

headerIn ons Grote nieuwe ouderen onderzoek eerder dit jaar bleek al dat oudere (zorg)klanten door de bomen vaak het bos niet meer zien. Er is zoveel aanbod en veel onwetendheid. En als men het al weet, dan verandert het weer. 87% van de consumenten heeft bijvoorbeeld geen idee wat zorg en aanverwante diensten kosten.

Dat blijkt in de hulpmiddelenmarkt niet anders. De consument is letterlijk op zoek naar een onafhankelijke gids. Waar vind ik tegen welke prijs en onder welke voorwaarden het meest passende hulpmiddel? Googelen op bijvoorbeeld ‘rollator’ levert al 789.000 resultaten op. En prijzen varierend van 49,95 euro tot 259 euro. Zeker nu gemeenten vanuit de WMO steeds minder gaan vergoeden, overweegt de consument daarnaast steeds vaker ook een 2e hands aanschaf.

Bureauvijftig start daarom samen met Livelife met de Hulpmiddelenvinder. De eerste online onafhankelijke vergelijker van hulpmiddelen. Feitelijk een combinatie van de vergelijker van Independer.nl en het 2e hands aanbod zoals Bol.com dat in haar boekensectie aanbiedt.

19 november j.l. was Arjan in ‘t Veld te gast bij BNR Gezond om over Hulpmiddelenvinder.nl te praten. Luister het fragment hier terug:

Er wordt nog hard gewerkt om de techniek van het platform te bouwen. In maart 2014 gaat Hulpmiddelenvinder.nl ‘live’.

Op de hoogte blijven of meer weten? Kijk op www.hulpmiddelenvinder.nl.

DEEL.

vijftigplussers jouw kant op bewegen?

Waarom Bureauvijftig?

Leer je doelgroep kennen als geen ander

Ruim 15 jaar marktleider in de 50-plusmarkt

Full service: insights, strategie en campagnes

Wij kijken anders naar ouder worden

Toegang tot het Nationale 50Plus Panel en het Vriendenpanel van Bureauvijftig

Scroll naar top
Scroll naar top