fbpx

Staatssecretaris van Rijn neemt eerste exemplaar ‘DE YOUNGSTERS’-boek in ontvangst

De boeken zijn binnen, de expositie is ingericht en de documentaire staat klaar. Film by the Sea, we zijn er klaar voor.
Morgenmiddag zal collega Anne Dijkhorst het eerste ‘DE YOUNGSTERS’-boek  overhandigen aan staatssecretaris van Rijn waarna de expositie door hem wordt geopend. Het programma wordt afgesloten met de vertoning van de documentaire waarin drie Youngsters op de voet worden gevolgd.

‘DE YOUNGSTERS’- documentaire
Tijdens Film by the Sea zal driemaal de documentaire waarin drie Youngsters op de voet worden gevolgd worden vertoond. Bekijk de trailer:

‘DE YOUNGSTERS’ boek reserveren
Na de overhandiging van het boek tijdens Film by the Sea komt het boek ook beschikbaar voor de losse verkoop. Interesse? Reserveer het boek op http://www.deyoungsters.nl/nl/bestellen/

‘De nieuwe ouderen over de vloer’-onderzoek
Naast het eerste ‘DE YOUNGSTERS’-boek zal staatsecretaris van Rijn ook het ‘De nieuwe ouderen over de vloer’ onderzoek dat Bureauvijftig i.s.m. brancheorganisatie Actiz heeft uitgevoerd ontvangen. In dit landelijk onderzoek is gekeken naar de wensen en behoefte van ouderen ten opzichte van wonen, welzijn en zorg.

DEEL.

vijftigplussers jouw kant op bewegen?

Waarom Bureauvijftig?

Leer je doelgroep kennen als geen ander

Ruim 15 jaar marktleider in de 50-plusmarkt

Full service: insights, strategie en campagnes

Wij kijken anders naar ouder worden

Toegang tot het Nationale 50Plus Panel en het Vriendenpanel van Bureauvijftig

Scroll naar boven

Benieuwd wat de nieuwe generatie ouderen typeert?

Scroll naar boven