fbpx

Bureauvijftig groeit, doe je mee? [Vacatures]

Bureauvijftig groeit! En hard ook. Doe je mee?

Voor ons groeiende bureau zoeken wij een aantal toppers voor in ons team. Briljante geesten, leuke mensen die vol enthousiasme samen met ons verder bouwen aan het bureau dat marketeers en andere professionals helpt om de oudere doelgroep écht te begrijpen en bereiken. Een team vol mensen met humor en eindeloze energie om altijd net dat stapje extra te zetten voor onze klanten, maar zeker ook voor elkaar. En of je nu net je studie hebt afgerond of je brengt 30 jaar ervaring mee. Het draait vooral om samen bouwen en leergierig zijn. Samen maken we het verschil. Samen ontwikkelen en vermarkten wij producten en diensten voor ouderen. Scroll snel verder voor onze vacatures!

Komend jaar gaan we mooie dingen doen, uitdagende projecten. Dus ben jij een Mooimaker, Tekstvirtuoos of Marketing Projectenbaas aarzel niet en neem contact met ons op. Stuur een prikkelende motivatiemail of verrassende CV naar onze collega Ingrid en wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie in onze Grey Valley coffee bar in Zoetermeer.

Onze vacatures:

Mooimaker

In beelden denken. Drie woorden horen en er een prachtige visual bij maken. Je bent in staat om van saaie teksten visueel aantrekkelijke whitepapers te maken. Je hebt aan half woord genoeg. Het ene moment maak je een fotoboek voor een klant om daarna weer even die ene factsheet deelwaardig te maken. Samen met jouw collega’s sparren over het neerzetten van die aantrekkelijke presentatie voor een congres. Dan ben jij onze Mooimaker.

Tekstvirtuoos

Rake blogs, scherpe social updates, degelijke whitepapers en converterende webteksten. Alle vormen van content laten jouw hart sneller kloppen. Soms zakelijk en gericht op het laten zien van onze expertise als bureau. Soms in de huid van de doelgroep kruipen en relevante content produceren die inspireert en prikkelt. Een scherpe pen en een flinke bak enthousiasme. Dat ben jij. 

Marketing projectenbaas 

Spreek jij de taal van strategische marketing? Ben jij in staat een project op te pakken en strak te trekken? Deadlines neerzetten en bewaken. Klanten blij maken met op juiste moment het juiste mailtje. Waar nodig heb je het lef om collega’s even een duwtje in de rug te geven. Vind jij het niet erg om naast projectmanagement ook af en toe in de rol van adviseur te kruipen? Dan horen wij heel graag van je.

Kleine blik vooruit? 

We gaan de komende weken (tot eind februari 2019) reacties verzamelen. Daarna zullen we een selectie uitnodigen om met ons in gesprek te gaan (in maart). We zullen je dan ook vragen om een MBTI test te doen. Daarna maken we snel een keuze en gaan we volle bak samen vooruit.

DEEL.

vijftigplussers jouw kant op bewegen?

Waarom Bureauvijftig?

Leer je doelgroep kennen als geen ander

Ruim 15 jaar marktleider in de 50-plusmarkt

Full service: insights, strategie en campagnes

Wij kijken anders naar ouder worden

Toegang tot het Nationale 50Plus Panel en het Vriendenpanel van Bureauvijftig

Scroll naar boven

Benieuwd wat de nieuwe generatie ouderen typeert?

Scroll naar boven