fbpx

Tv-opnames Love for the Campsite gestart!

De tassen zijn gepakt, caravans gepoetst en alle kampeerspullen ingeladen. Het ‘Love for the Campsite-avontuur’ gaat vandaag, 5 juni 2019, beginnen! Ron Brandsteder, Patrick Martens, acht kampeerders en de voltallige crew vertrekken voor een reis van twee weken richting Denemarken.

On the road

Na een selectieproces zijn er acht enthousiaste deelnemers uitgekozen, om op reis te gaan voor het nieuwe tv-programma Love for the Campsite. Het gezelschap werd vanmorgen uitgezwaaid op Vakantiepark de Heijgraaf in Woudenberg. Hier ontmoetten Ron en Patrick de deelnemers en de deelnemers elkaar. Nadat vele handen werden geschud, de snacks voor onderweg waren uitgedeeld, stapte iedereen in zijn of haar voertuig.

Actief in Denemarken

De karavaan van onder andere campers, caravans en een vouwwagen komt vanavond aan in Denemarken. Gedurende twee weken maken de kampeerders een roadtrip langs de mooiste campings van het Scandinavische land. Ron en Patrick kruipen in de rol van reisleider en ondernemen iedere dag met groepjes deelnemers verschillende activiteiten. Die lopen uiteen van actief, cultureel, historisch tot in de natuur. Op het programma staan onder andere paardrijden op het strand, een workshop gin maken, bodysurfen en oesters zoeken.

Vandaag was een belangrijke dag voor onze Bureauvijftigers Jeroen en Ingrid! Na maanden van voorbereiding gaat de reis ook voor hen echt beginnen. Zij zullen de reis in goede banen leiden.

Ontmoet de crew

Ron en Patrick zijn de reisleiders van Love for the Campsite. Bij de opnamen zijn een heleboel harde werkers betrokken. Zo gaan er naast Jeroen en Ingrid veel andere crew-leden mee: regisseur Geert, redactrice Nicky, Anne-Mette en Maudy van VisitDenmark, cameramannen Colin, Bart en Steven, Lindsey en Dirk voor sociale media.

Love for the Campsite is vanaf oktober 2019 te zien op de tv-zender ONS. Bekijk hier op welke zender jij ONS kunt ontvangen.
Het belooft een groots avontuur te worden, dus zorg dat je kijkt! En vergeet het programma niet te volgen op Facebook en Instagram.

DEEL.

vijftigplussers jouw kant op bewegen?

Waarom Bureauvijftig?

Leer je doelgroep kennen als geen ander

Ruim 15 jaar marktleider in de 50-plusmarkt

Full service: insights, strategie en campagnes

Wij kijken anders naar ouder worden

Toegang tot het Nationale 50Plus Panel en het Vriendenpanel van Bureauvijftig

Scroll naar boven

Benieuwd wat de nieuwe generatie ouderen typeert?

Scroll naar boven